03.12.2018
Nuori Yrittäjyys

#TueTonnilla ja auta nuoria!

 

#TueTonnilla -kampanjassa Nuori Yrittäjyys ry haluaa haastaa erityisesti yritykset ja johtajat tukemaan nuoria. Annetaan kaikille nuorille tasavertaiset valmiudet, taidot sekä uskallus toimia ja menestyä muuttuvassa työelämässä!

#TueTonnilla-kampanjassa kerättävät varat kohdennetaan Vuosi Yrittäjänä ja Pikkuyrittäjät -ohjelmiin ja niissä tehtävään työhön lasten ja nuorten parissa

Lahjoittamalla olet mukana tukemassa 7 – 29 – vuotiaiden yrittäjämäistä asennetta sekä tärkeitä työelämä – ja talouslukutaitoja yhdessä voittoa tavoittelemattoman Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa.

Annetaan kaikille nuorille mahdollisuus innostua, kokeilla sekä uskallus toimia ja menestyä muuttuvassa työelämässä. Lähde tukijaksi #TueTonnilla – kampanjaan ja haasta myös kollega tai kilpailija mukaan nuorten hyväksi!

Saat yrityksesi logon vapaamuotoisen tervehdyksen kanssa kampanjasivullemme, latauslinkin vapaasti jaettaviin kampanjamateriaaleihin, kuten lahjoituksesta kertovaan joulutervehdykseen sekä ennen kaikkea hyvän mielen nuorten tukemisesta.

Lisää tietoa ja lahjoituksen antaminen: www.tuetonnilla.fi