12.05.2017
ASMO Solutions

Suomalaista huippudesignia yhdistettynä tekniikkaan

Eero-Aarnion-ja-Asmo-Salorannan-yhteistyo-sujuu-hyvin

Kuva: Eero Aarnio ja ASMO Solutions:in perustaja Asmo Saloranta.

Oulusta kuuluu hyviä uutisia: startup ASMO Solutions on tuonut markkinoille design-laturin älypuhelimille ja tableteille. ASMO on aiemmin tunnettu paloturvallisista latureistaan. Perinteisesti älypuhelimet ovat kauniita, mutta niiden laturit rumia ja kömpelöitä.

Niimpä yrityksen perustaja Asmo Saloranta otti yhteyttä arvostettuun suomalaismuotoilija Eero Aarnioon ja kysyi voitaisiinko tylsistä latureista saada kauniita design-esineitä. Näin sai alkunsa Mr. Charger. Paitsi design, myös ominaisuudet ovat huippuluokkaa Mr. Charger-latureissa. Niissä hyödynnetään uusinta teknologiaa ja Mr. Chargerit on suuniteltu kestämään aikaa, eli ne eivät tule vanhentumaan pöytälaatikkoon. USB-C-teknologia takaa sen.

Mr-Charger-yhdistaa-huippudesignin-ja-huipputekniikan

Kuva: Mr. Charger on tilattavissa kolmessa eri värissä: kuvan vihreä, musta tai valkoinen.

Uusi laturi on nyt ennakkomyynnissä Indiegogo-joukkorahoituspalvelun kautta osoitteessa www.igg.me/at/mrcharger  9. kesäkuuta saakka. Toimituksien luvataan tulevan perille Suomeen marraskuuhun mennessä. Värivaihtoehtoja on kolme: vihreä, valkoinen sekä musta ja aluksi myyntiin tulevat US- ja EU-pistokkeet.

ASMO:n toimitusjohtajana toimii Jollan entinen johtohahmo Marc Dillon ja tällä hetkellä yritys työllistää 7 henkeä.

ASMO Solutions on oululainen startup yritys, jonka Mr. Charger -laturit on suunnitellut Eero Aarnio.

Uutinen julkaistiin alun perin ArcticStartup News -sivustolla täällä.