03.02.2016
Classic Pizza Restaurant

Classic Pizza Restaurant nimitysuutisia!

Logo

Terhi Okkonen, 54 (EMBA Helsinki School of Economics) aloittaa Classic Pizza Restaurant -ketjun ja Hangon Makaronitehdas -ravintoloiden liiketoimintajohtajana 1.2.2016 alkaen. Terhillä on monivuotinen palvelualan kokemus, erityisesti viimeisimmästä roolistaan Suomen Stockmann-tavaratalojen johtajana. Terhin vahva kaupallinen liiketoiminta-osaaminen juontaa juurensa myös hänen kuudesta vuodestaan Seppälä Oy:n toimitusjohtajana, joiden aikana Seppälä-ketju laajentui kuuteen eri maahan.

Classic Pizza Restaurant on kotimainen yksityisomistuksessa oleva perheyritys, jonka tekemisen ytimessä on aina ollut parhaimman mahdollisen laadun ja palvelun takaaminen asiakkailleen. Classic Pizza Restaurant-ketjulla on tällä hetkellä 10 ravintolaa ympäri Suomea, ja ketju juhlii tänä kesänä 20-vuotista taivaltaan Suomen parhaimpien pizzojen tarjoajana. Suunnitelmissa on laajentaa ketjua sekä koti- että ulkomailla lähitulevaisuudessa.

Hangon Makaronitehdas -ravintola on ketjun nuorin, kuusi vuotta sitten Hangosta lähtenyt paikan päällä päivittäin tehtyyn luomupastaan erikoistunut ravintola, joka on keskittynyt tarjoamaan laadukasta ja herkullista luomuruokaa, ja ottamaan huomioon kestävän kehityksen ja ekologisuuden kaikessa tekemisessään.

Terhin vastuulla ovat ketjujen liiketoiminnan kehitys ja tulevaisuuden laajentumisstrategia, ja Terhi on erittäin motivoitunut uudesta haasteestaan. “Olen todella innoissani, että saan olla aktiivisessa roolissa mukana kehittämässä Classic Pizza Restaurantia ja Hangon Makaronitehdasta tulevaisuudessa, ja tarjota asiakkaillemme vieläkin useampia ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia mahdollisuuksia nauttia herkullisesta ruuastamme ja juomistamme. Olen saanut seurata läheltä omistajien Juha Toivasen ja Merja RahkolaToivasen määrätietoista ja äärimmäisen pitkäjänteistä kehitystyötä sekä Classic Pizza Ravintolan että Hangon Makaronitehdas -brändien kanssa jo ravintoloiden alkuajoilta saakka, ja olen todella ylpeä siitä, että pääsen mukaan tähän hienoon yritykseen ketjun 20-vuotisjuhlavuoden alussa. Molemmat brändit ovat arvostettuja, ja niitä johdetaan sekä sydämellä että business-ymmärryksellä, ja niiden palvelukonseptit ovat tinkimättömät, erityisesti laadun ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun suhteen kaikissa asiakaskohtaamisissa”, Terhi kuvailee ajatuksiaan uudesta työpaikastaan.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Toivanen +358 400 408 421 juha.toivanen@classicpizza.fi

Liiketoimintajohtaja Terhi Okkonen +358 503 889 600 terhi.okkonen@classicpizza.fi

 

Classic Pizza Restaurant on korkealaatuisiin ja parhaista raaka-aineista valmistettuihin pizzoihin keskittyvä ja arjen luksuselämyksiä tarjoava suomalainen pizza-ravintolaketju. Classic Pizza Restaurant:illa on 10 ravintolaa ja se työllistää sesongista riippuen 60-150 työntekijää. Classic Pizza Restaurant juhlii 20- vuotista yritystaivaltaan 2016 kesällä, ja tulevaisuuden suunnitelmissa on kasvattaa ravintoloiden määrää noin neljän uuden ravintolan vuositahdilla. Lisätietoja: www.classicpizza.fi

Hangon Makaronitehdas on tuorepastaan keskittynyt ravintola, jonka reseptiikassa käytetään mahdollisimman paljon luomua ja ekologisia raaka-aineita. Päivittäin valmistetun pastan rinnalle on tuotu laaja samppanja- ja viinilista. Hangon Makaronitehdasta kasvatetaan 1-3 uuden ravintolan vuositahdilla, joista ensimmäinen avataan Kauppakeskus Jumboon 17.2.2016. Lisätietoja: www.makaronitehdas.fi