Nordic Law uudistaa kankeita toimintamalleja

Yrittäjästä omistajaksi asiantuntijoiden joukkoon liittyy tästä päivästä lähtien uusi kumppani, perinteisiä toimintatapoja haastava lakitoimisto Nordic Law. Haastattelimme Nordic Law:n partneria, Jon Hautamäkeä, ja kysyimme miksi he kokevat yrittäjästä omistajaksi kasvavien yrittäjien ja yritysten auttamisen tärkeäksi.

Miksi Nordic Law on olemassa?

Lakitoimistojen toimintaa leimaavat monesti vanhanaikaiset perinteet, jotka eivät kaikki toimi nyky-yhteiskunnassa. Me täällä Nordic Law:ssa haluamme uudistaa alaa ja tuoda uuden tavan toimia tälle joskus ihmisten mielessä byrokraattisellekin toimialalle. Olemme kääntäneet ajattelumaailman yrityksestä asiakkaidemme tarpeiden mukaiseksi. Toimintamme avainsanat ovatkin ketteryys ja joustavuus.

Ketkä ovat asiakkaitanne ja miten erotutte markkinoilla?

Nordic Law:ssa olemme erikoistuneet auttamaan start-upeja sekä pk-yrityksiä. Olemme kehittäneet sisäistä toimintaamme paljon ja dynaamisesti muokanneet toimintatapojamme modernien yritysten tarpeisiin.

Pyrimme ymmärtämään pienempien, mutta kasvuhakuisten, yritysten tarpeet heidän omista lähtökohdistaan käsin. Uskomme, että tapamme toimia ketterästi, nopeasti ja läpinäkyvästi vastaa juuri tähän tarpeeseen.

Kiinteä ja kohtuullinen hinnoittelumme erottaa meitä kilpailijoista. Toimeksiannon alusta loppuun saakka pidämme asiakkaisiimme yhteyttä jatkuvasti, jolloin samalla varmistamme, että toimeksiannon lopputulos – olkoon se liikesopimus taikka yritysjärjestely –  aina vastaa asiakkaan toiveita. Näin päästään pois siitä, että lakimies norsunluutornissaan hoitaa toimeksiantoja ilman varsinaista vuorovaikutusta itse asiakkaan kanssa.

Asiakasta ei myöskään pyöritellä meillä ympäriinsä, vaan vastuu on aina sillä, kehen asiakas ottaa yhteyttä. Olemme saaneetkin paljon kiitosta henkilökohtaisesta palvelustamme.

Olemme onnistuneet asiakastuntemuksen kehittämisessä erinomaisesti. Emme ole menettäneet yhtään asiakasta, vaan 100 prosenttia asiakkaistamme on palannut luoksemme aina uudelleen.

Missä ongelmissa käännytään Nordic Law:n puoleen?

Monesti asiakkaamme eivät ole edes olleet tietoisia tietyistä lakisääteisistä määrityksistä tai mahdollisuuksista. Olemme kuulleet monesti, että ilman meitä asiakas olisi lähtenyt toiminnassaan täysin eri suuntaan.

Erikoisosaamisiimme lukeutuu mm. sopimusneuvottelut, startup- ja pk-yritysten päivittäinen neuvonta, riidanratkaisu, vero-oikeudellinen konsultaatio sekä yritysjärjestelyt ja rahoitus. Viime vuosina myös tietoturvaan liittyvät kysymykset ovat työllistäneet meitä, mutta perinteisistä aloista, esimerkiksi sopimusneuvottelut ovat vaativia järjestelyjä, joiden uhkana ovat osapuolia kuluttavat riidat. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisupalveluita näihin tilanteisiin.

Olemme olemassa muuttaaksemme laajan tietomme ja osaamisemme asiakkaidemme hyödyksi.

nordiclaw_logo

 

Kirjoittaja on Jon Hautamäki, partneri, Nordic Law.