Hyvä omistajuus Suomessa

Suomi tarvitsee lisää kasvavia ja kannattavia yrityksiä, jotka tukevat maamme melko hidasta talouskasvua. Tarvitsemme yrityksiä, jotka palkkaavat suomalaista työvoimaa ja uskaltavat ottaa järkeviä riskejä saavuttaakseen liiketoiminnassaan seuraavan tason.

Evli Pankissa autamme asiakkaitamme päivittäin löytämään sen riskitason, jolla asetetut sijoitustavoitteet saavutetaan suurimmalla mahdollisella todennäköisyydellä. Hyvässä omistamisessa on sama kaava; se on tavoitteiden asettamista, tavoitteiden mukaisten riskien ottamista ja rohkeiden päätösten tekemistä.

Suomessa on paljon erittäin menestyksekkäitä hyviä omistajia, jotka ovat uskaltaneet tehdä rohkeita päätöksiä ja jotka ovat saavuttaneet ja ylittäneet kunnianhimoiset tavoitteensa. Näiden menestyneiden omistajien tietokannassa piilee myös avain Suomen tuleville menestyksekkäille omistajille. Tiedon jakaminen on voimaa tulevaisuuden alati verkostoituneemmassa yhteiskunnassa.

Olen mukana Hyvä omistaja -kilpailun raadissa, jotta entistä aktiivisemmin menestyneitä omistajia kannustettaisiin avaamaan ovensa ja jakamaan osaamistaan tulevien hyvien omistajien kanssa. Näin saamme nostettua suomalaisen omistajuusosaamisen uudelle tasolle.

”Give a man a fish and you feed him for a day; teach a man to fish and you feed him for a lifetime.”

Jonathan Johansson
Hyvä omistaja 2017 -raadin jäsen
Evli Pankki Oyj
jonathan.johansson@evli.fi

yom_hyva_omistaja_2017