Yrittäjästä omistajaksi asiantuntijoina toimivat

Etera – työeläkeyhtiö Tässä ajassa

Etera on keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö. Huolehdimme työntekijöiden ja yrittäjien eläketurvasta sekä edistämme työhyvinvointia. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Huolehdimme eläketurvasta vastuullisesti ja sijoitamme aktiivisesti suomalaisiin yrityksiin ja kiinteistöihin. Sijoituksistamme 40 prosenttia on Suomessa. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi.

Tutustu Eteraan osoitteessa http://www.etera.fi

EVLI

Evli on sijoittamiseen erikoistunut aito yksityispankki, joka auttaa yksityishenkilöitä ja yhteisöjä kasvattamaan varallisuuttaan. Yhteisöt ovat useissa tutkimuksissa arvioineet Evlin Suomen parhaaksi varainhoitajaksi.* Sama korkealaatuinen varainhoito palvelee yksityisasiakkaita. Evlin hallinnoitavana on yli 10 miljardia euroa asiakkaiden varoja (netto 12/2016). Lisätietoja www.evli.com

*) TNS Sifo Prospera, External Asset Management Institutions 2016, Finland ja Scandinavian Financial Research, yhteisöasiakastutkimus 2016

HS-WORKS

Tarjoamme IT-palveluita yrityksille aina ihminen edellä. Osaamme kuun­nella, autamme ongelma­tilan­teissa ja etsimme parempia ratkaisuja. Puhumme IT:n si­jaan suomea. Olemme ihmisen kokoinen IT.

Aloitimme tarjoamalla palveluita kotikäyttäjille. Pian tyytyväiset asiakkaamme alkoivat kysyä voisimmeko auttaa heitä myös työpaikalla. Huomasimme, että oli kyseessä kotikäyttäjä tai yritys, viime kädessä ihminen ratkaisee. Vuodesta 2005 olemme tarjonneet IT-palveluja myös yrityksille ja edelleen suurin osa asiakkaistamme löytää meidät nykyisten asiakkaidemme suositusten kautta. Katso lisää www.hs-works.fi.

NORDIC LAW

Nordic Law on kasvuvaiheen startup- ja PK-yrityksiin erikoistuva liikejuridiikan asiantuntija. Olemme dynaaminen ja luotettava kumppanisi niin yrityksen päivittäisissä asioissa, riidanratkaisussa kuin muillakin liikejuridiikan erikoisaloilla. Autamme sinua ja yritystäsi menestymään jokapäiväisessä liiketoiminnassa liikeympäristössä, jossa etenkin oikeudellinen sääntely on alati muuttuvaa ja kansainvälistyvää.

Tutustu moderniin lakitoimistoon tarkemmin osoitteessa: www.nordiclaw.fi

Ratkaisutoimisto Seedi

Ratkaisutoimisto Seedi on Suomen idearikkain konsulttitoimisto. Toimimme kolmella alueella, joiden yhteinen nimittäjä on yrityskasvu: Autamme yrityksiä kasvun haasteissa, kehitämme ja kaupallistamme liikeideoita uusiksi yrityksiksi ja toteutamme yhteiskunnallisesti tärkeitä ohjelmia yhdessä asiakasyritystemme kanssa. Katso lisää www.seedi.fi.