Hyvä omistaja 2017

kopio-tiedostosta-seedi_ho_logo_pysty_2017_300Hyvä omistaja 2017 -äänestys on nyt päättynyt – Kiitos kaikille äänestäneille

Hyvä omistaja 2017 selviää julkistustilaisuudessa keskiviikkona 27.9.2017. Oletko kiinnostumaan osallistumaan julkistustilaisuuteen? Lähetä viesti osoitteeseen: janina.rautio@seedi.fi ja tarkista onko paikkoja vielä jäljellä!

Mikä on Hyvä omistaja?

Hyvä omistaja 2017 –valinta on osa laajempaa Yrittäjästä omistajaksi -hanketta, jonka tarkoituksena on nostaa esille omistajuuden merkitystä yhteiskunnassa sekä lisätä ymmärrystä omistajuudesta työnä ja osaamisena.

Hyvä omistaja -raatimme on määritellyt viisi hyvän omistajuuden kriteeriä, jotka ovat omistaja-arvon kasvattaminen, ymmärrys ja näkemys yrityksen tai yritysten suunnasta, kokonaisuuden tasapaino, hallinto- ja hallitusosaaminen sekä yhteiskuntavastuu. Tänä vuonna raadissa mukana viime vuoden Hyvä omistaja -voittaja Jarkko VeijalainenRaati on myös kutsunut joukon Suomen eturivin omistajaosaajia tukemaan asiaa.

Vuoden 2017 Hyvä omistaja ehdokkaat:

Omistajuutta on erilaista, ja tänä vuonna haimme laajasti erilaisia ehdokkaita: enkelisijoittajia, pääomasijoittajia, perheyrityksen omistajia tai kädet savessa oman yrityksensä perustaneita, nyt omistajan rooliin siirtyneitä henkilöitä. Tämän vuoden ehdokkaisiin pääset tutustumaan näiden kategorioiden alta:

Enkelisijoittajat

Pääomasijoittajat

Perheyrityksen omistajat

Yrittäjätyyliset omistajat